Știu – de pe internet – un specialist în branding din Marea Britanie care exact așa și-a construit brandul, care se numește chiar  „Știu niște oameni“.

Știu – din filme – că unii asociază sintagma mai curând cu mafia și comploturile.

Dar ceea ce știu din practica din viața de zi cu zi este că un business – fie deja existent, funcțional și chiar prosper, fie un startup , are nevoie să fie prezent în momentul potrivit la locul potrivit.

De câte ori nu ai constatat, cu oarecare dezamăgire că, deși oferi servicii și produse de mare calitate, deși ai un branding bun, bine văzut în general, nu ai parte de șansa meritată, nu te poți remarca în liga de calitate căreia îi aparții. Adesea constați că sunt concurenți mai puțin merituoși care capătă contracte și au oportunități pe care tu le-ai putea acoperi mai bine, în avantajul real al contractului. „Dacă aș fi fost eu acolo…“ ți-ai spus, și câteodată ai tras chiar concluzia „N-am noroc!“ Însă de multe ori „norocul“ e doar networking și aici chiar te putem ajuta!

Pe scurt, dacă ai un business, ai nevoie să întâlnești oamenii potriviți în momentele potrivite, pentru a te așeza pe acea cale de creștere care îți va aduce satisfacția dorită.

Ai participat deja în sală la conferința cutărui speaker și CEO de mare succes și l-ai ascultat cu religiozitate vorbind despre întâlnirile „providențiale“ din viața lui, care i-au deschis oportunități la care până atunci nu mai sperase? Poate a spus că a fost „mâna destinului“ sau poate a fost suficient de sincer încât să mulțumească cuiva pentru că a îndreptat această mână a destinului chiar spre el, pentru că l-a adus la locul potrivit și l-a prezentat oamenilor care i-au putut aprecia întregul potențial și care i-au oferit șansa de a-l realiza.

Poți spera și tu, din sală, la o astfel de providențială întâlnire, poți și chiar trebuie să îți faci prezentări și planuri în care să îți expui ideile și realizările de până acum.

Dar în loc să speri și să aștepți, mai bine apelează la oamenii care știu oameni! Noul serviciu Kapital HR se referă chiar la Business to Business! Intermediem afaceri, dezvoltam afaceri prin intermediul rețelei noastre de networking crescuta și consolidată în timp și prin afaceri de succes.

Dacă ai un startup, cu siguranță că ai nevoie de mai multă îndrumare și susținere, deoarece vei întâlni mai multe provocări decât poți anticipa:

  •  în domeniul legal – de aceea îți oferim suport legal
  • în definirea exactă a identității tale de business – îți oferim servicii de branding
  • în definirea obiectivelor și planurilor adecvate pe termen scurt și lung – îți oferim consultanță în materie de plan de afaceri, de strategii de marketing și business development
  •  în găsirea oportunităților potrivite – îți oferim conexiunile potrivite, reprezentându-ți cel mai bine interesele, pentru a te pune cel mai bine în valoare

Lasă-ne să fim întâlnirea ta providențială, în căutarea conexiunii providențiale! Sunt merite, sunt exigențe cărora le poți corespunde, însă esențialul este să fii acolo! Ai nevoie de un ghid într-o lume a oportunităților!

Alina Conu

Managing Partner Kapital HR

en_USEN